Hantering av personuppgifter

Behandling av personuppgifte

UIF-boxning behandlar personuppgifter om medlemmar för att kunna uppfylla avtalet om medlemskap med medlemmarna. Föreningen behandlar namn, personnummer, adress, epost-adress och telefonnummer. UIF-boxning behandlar bara personuppgifter som är nödvändiga för att administrera medlemskapet i vårt medlemsregister, registrera aktiviteter och söka statliga och kommunala ekonomiska stöd. Personuppgifterna hanteras säkert i ett behörighetssystem. Vi spar uppgifterna så länge du är medlem och därefter så länge vi är rapporteringsskyldiga för t ex stöd. Vi kan komma att dela dina uppgifter med riksförbund, försäkringsbolag och anslagsgivande myndigheter.

UIF-boxnings styrelse är personuppgiftsansvarig och ansvarar för att föreningen följer lagen. Styrelsen kan kontaktas på This is a mailto link.

Som medlem har du alltid rätt att få information om de personuppgifter som vi behandlar om dig. Vid behov har du alltid rätt att få felaktiga personuppgifter rättade eller få uppgifterna raderade när de inte längre är nödvändiga. Om du skulle anse att dina önskemål inte tillmötesgåtts kan du lämna in klagomål till Integritetsskyddsmyndigheten (https://www.imy.se).

Uppdaterad: 25 APR 2021 09:05 Skribent: Mosa Sayed
E-post: Adressen Gömd

Med anledning av den ökade smittspridningen i Uppsala har vi i samråd med myndigheter anpassat vår verksamhet. Träningarna för våra diplomare är igång enligt schema. Om ni har frågor kontakta

Postadress:
Upsala IF Boxning - Boxning