Hoppa till sidans innehåll

Bli stödmedlem


UIF Boxning träning

UIF Boxning är tacksamma för både personellt och ekonomiskt stöd!

Vår verksamhet fyller viktiga funktioner, bl.a. att sprida kunskap om boxning, men också att fungera som föredöme i idrottsliga och sportsliga sammanhang.

Samhörigheten med sporten, klubben och i den vardagliga träningen ger också en kamratskap och en social gemenskap som har sin betydelse.

Klubben ger ungdomar en chans att möta vuxenvärlden på ett ansvarsfullt sätt. Tränarna och kamraterna blir förebilder och vänner - ett komplement till den vuxenvärld som finns i hemmet. Den vardagliga träningen ger oändligt mycket av det som en ung människa kan ha framtida nytta av, inte minst idrottsligt och fysiskt välbefinnande.


Stöd verksamheten genom ett bidrag

Klubbens intäkter baseras i huvudsak på medlemsavgifter och kommunala bidrag. För att kunna ge verklig kvalitet i klubbens verksamhet behöver vi allt stöd vi kan få:

  • Du kan stödja oss genom att bli medlem och delta i verksamheten på sätt som du finner lämpligt - kanske som funktionär under tävlingar...
  • Du kan bli stödmedlem, dvs du betalar endast en medlemsavgift till klubben.
  • Du kan skänka ett bidrag till klubben och vår verksamhet genom att ge ett tillfälligt bidrag.
  • Du kan också ge stöd till oss mer långsiktigt genom ett mindre bidrag var månad.

Oavsett form ger allt stöd nytta i vår verksamhet

Klubben har regelbundet behov av nya träningsredskap som säckar och handskar.

Långsiktigt behövs stöd för att våra aktiva skall kunna medverka i tävlingar både inom länet, i andra delar av Sverige, men också utomlands.

Ditt bidrag kan hjälper med vår viktiga lägerverksamhet, som är en viktig kärnverksamhet i klubben. Vid lägren ges tid till teknikutvecklig, resonemang om boxningsstrategier etc. Men det kanske viktigaste av allt: vid lägren skapas en känsla för klubben, laget och kamraterna. Lägren ger rättesnören inte bara i boxningssammanhang, man lär sig också tolerans, respekt och förstår betydelsen av verklig kamratskap och vänskap.

Lägren och verksamheten ger värden som man kan bära vidare genom livet i framtida kontakter med vuxenvärden med dess speciella krav och förväntningar.

Använd vårt postgirokonto 66 96 30-6 om Du vill hjälpa oss ekonomiskt.

Ange också om Du vill erhålla information om klubbens fortlöpande verksamhet. Meddela din e-postadress, så skickar vi information.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:17 Skribent: Sture Svanljung

Postadress:
Upsala IF - Boxning
Heidenstamsgatan 67
75427 Uppsala

Besöksadress:
Heidenstamsgatan 67
75427 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info